Wie zijn wij?

Wie is CFO Consult?

CFO Consult is opgericht en wordt geleid door drs. Gert van den Burg RC.

Voor opdrachten die verder reiken dan de eigen expertise of capaciteit werkt CFO Consult samen met gereputeerde partners en zelfstandige adviseurs. Per opdracht worden daar in overleg met de opdrachtgever sluitende afspraken over gemaakt.

Over Gert van den Burg

gert-van-den-burg-2-klein

Gert van den Burg (1962), opgeleid als bedrijfseconoom, registercontroller, trainer en coach, heeft meer dan 30 jaar ervaring en is gespecialiseerd in strategie-executie. Van 1988 tot en met 2003 werkte hij voor een groot adviesbureau en was als projectmanager en eindverantwoordelijke betrokken bij tientallen adviesopdrachten op het terrein van kostenmanagement, performance management en besturingsvraagstukken.

Per 1 januari 2004 richtte Gert van den Burg CFO Consult op. Hij is als eindverantwoordelijke of uitvoerend betrokken bij alle opdrachten van het bureau.

Volg ook de blog van Gert van den Burg.

Wat zeggen anderen over Gert?

Gert heeft trainingen gegeven over ABC/ABM aan 2 groepen bij ABN AMRO en heeft dit gedaan op een heldere en inspirerende wijze. Het kennisniveau binnen de organisatie is opgefrist en verhoogd en door deze trainingen zijn er goede discussies ontstaan over de wijze waarop wij van ABC naar ABM kunnen groeien.”

Ben de Jong, ABN AMRO (Bron: LinkedIn)

Ik ken Gert nu meer dan 10 jaar en heb gedurende die periode verschillende keren met hem samengewerkt. Of het nu ging om het verzorgen van een activity based costing (ABC) training dan wel het aansturen van aan ABC project, het begeleiden van een Balanced Scorecard project of het coachen van een medewerker in financial management Gert pakt het altijd professioneel aan. Dit in combinatie met zijn kennis en ervaring alsmede zijn prettig voorkomen leidt altijd tot goede resultaten. Zijn no-nonsense insteek past goed bij de software oplossingen van Prodacapo. Ik kan een ieder die op zoek is naar een financieel professional daarom van harte Gert aanraden.”

Frank van Vliet, Prodacapo (Bron: LinkedIn)

Ik ben met Gert in contact gekomen bij de Gemeente Bergen op Zoom waar Gert werd ingehuurd als adviseur. Al snel werd Gert mijn persoonlijke coach waarin hij mij zowel vakinhoudelijk als in mijn persoonlijke ontwikkeling verder hielp waardoor ik een verdere stap kon maken bij woningstichting Soomland. Gert is bij Soomland actief geweest in het opzetten van de strategiekaarten en daarbij behorende kritische succes factoren. Ook nu is Gert mijn persoonlijke coach waarbij ik diverse zaken mee kan sparren. Ik heb bij Gert ook de cursus ABC gevolgd en ook hier straalde Gert de rust uit als trainer/coach.”

Rien Geers, Stadlander (Bron: LinkedIn)

Ik heb met Gert een paar projecten gedaan en verbaas me telkens over de eenvoud waarmee hij complexe zaken kan ontwarren. Met een oog voor de persoon achter de cijfers kan Gert to the point processen verbeteren. Processen om teams en medewerkers aantoonbaar hun doelen te laten behalen. En Gert doet dat vanuit de menselijke kant. Dus nodig hem zeker uit voor een keer sparren als je meetbaar meer effect wilt in je organisatie.”

Frank Bruining, Commitments (Bron: LinkedIn)

Neem contact op met Gert van den Burg

LinkedIn-profiel van Gert van den Burg weergevenProfiel van Gert van den Burg weergeven

>
Scroll naar boven