Missie en Visie

De missie van CFO Consult

CFO Consult heeft als missie om organisaties te helpen hun strategie te realiseren en de prestaties te verbeteren.

Wij streven in alle gevallen naar meerwaarde voor onze cliënten. Wij bereiken dat door:

  • het verstrekken van implementeerbare adviezen met blijvend resultaat;
  • door het verzorgen van ervaringsgerichte trainingen die cliënten nieuwe direct toepasbare vaardigheden en inzichten opleveren;
  • door coaching waarbij op basis van een vertrouwensrelatie de financial executive wordt gesteund en gestimuleerd in zijn of haar persoonlijke en zakelijke ontwikkeling.

De visie van CFO Consult

Een strategie formuleren is één. De strategie realiseren is twee. Veel organisaties komen niet verder dan het formuleren. CFO Consult helpt om de strategie te vertalen in actie, deze volgbaar te maken en de organisatie op koers te houden. Wij helpen te focussen op de essentie en keuzes te maken. Dat maakt het volgen van de voortgang van strategierealisatie een stuk makkelijker. En wanneer deze focus er is wordt het ook veel eenvoudiger de prestaties te volgen en te verbeteren.

CFO Consult helpt bij het veranderen op individueel èn op organisatie-niveau. In alle gevallen ligt de regie bij onze cliënt. Wij begeleiden, spiegelen, geven advies of hebben een andere ondersteunende rol. Blijvende verandering is in onze ogen slechts gewaarborgd als het eigenaarschap daarvoor is belegd in de organisatie zelf. Het is onze rol de inzichten, middelen en gereedschappen aan te reiken om dat eigenaarschap zinvol in te vullen.

>
Scroll naar boven